Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حاشیه دومین روز برگزاری نمایشگاه حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی در جزیره کیش، مدیرعامل شرکت بیمه تجارت‌نو گفت که صنعت بیمه در زمینه پوشش بیمه‌ای صنعت پتروشیمی موفق عمل کرده است. دکترنیما نوراللهی در نشست تخصصی "روش‌های تامین مالی توسط بانک و سوپر مارکت مالی" بیان داشت: صنعت بیمه همواره در حوزه پوشش بیمه‌ای پتروشیمی موفق بوده و در پرداخت خسارات در اسرع وقت به تعهدات خود عمل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت، یکی از موضوعات مهم در زمینه پوشش بیمه‌ای صنعت پتروشیمی را انتخاب نوع بیمه‌نامه دانست و اظهار داشت: اغلب صنایع پتروشیمی به علت هزینه‌های پایین‌تر در قالب بیمه نامه آتش‌سوزی اقدام به خرید بیمه نامه می‌کنند که البته بهتر است این همکاری در قالب بیمه نامه‌های مهندسی برای ارائه خدمات دقیقتر و مناسب‌تر انجام شود.

نوراللهی اذعان داشت: بیمه تجارت نو آماده است که به صورت رایگان خدمت کارشناسانه خود را به صنایع پتروشیمی داشته باشد و نوع بیمه نامه‌ها را بررسی کند که صنعتگران با خیالی راحت و مطمئن به فعالیت خود ادامه دهند.

مدیرعامل شرکت بیمه تجارت‌نو، گفت: وام بیمه تجارت، محصولی مشترک با بانک تجارت و بیمه تجارت‌نو است که صنعتگران می‌توانند همراه با خرید بیمه نامه‌های این شرکت، از وام بانک تجارت نیز استفاده کنند.

سومین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی با نگاه ویژه به صنعت پالایش و پتروپالایش ازروز دوم تا چهارم اسفندماه سال جاری در جزیره کیش در حال برگزاری است.

شرکت بیمه تجارت‌نو به همراه بانک تجارت در این رویداد حضور دارد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیمه تجارت نو بیمه شرکت بیمه تجارت نو عملکرد صنعت بیمه در سال 1400 صنعت پتروشیمی بیمه تجارت نو بیمه نامه بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۱۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های پتروشیمی بدهی خود را به شرکت گاز تسویه کنند

مرتضی شاهمیرزایی گفت: شرکت‌های پتروشیمی باید به حساب و کتاب خود توجه کرده و بدهی‌ها را تسویه کند. طبیعی است که مطابق برنامه باید بدهی را پرداخت کرد تا مانند چند روز گذشته، گاز قطع نشود. البته مجتمع و شرکت‌ها در بالا و پایین دست نباید خوراک را دریغ کنند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی امروز در آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید با اشاره به اینکه یکی از مشکلات اساسی در سال جاری، تامین خوراک است، گفت: همه ما برای تحقق بخشیدن به این مهم، وظیفه داریم. سه شرکت ملی گاز، نفت و پالایش و پخش، کمک می‌کنند تا این اتفاق رقم بخورد.

وی ادامه داد: شرکت‌های پتروشیمی باید به حساب و کتاب خود توجه کرده و بدهی‌ها را تسویه کند. طبیعی است که مطابق برنامه باید بدهی را پرداخت کرد تا مانند چند روز گذشته، گاز قطع نشود. البته مجتمع و شرکت‌ها در بالا و پایین دست نباید خوراک را دریغ کنند.

شاهمیرزایی افزود: رویکرد اصلی صنعت پتروشیمی در دولت سیزدهم این است که کم‌کاری‌های گذشته را با سرمایه‌گذاری جبران کند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی عنوان کرد: هم‌اکنون طرح‌های جمع‌آوری گاز‌های همراه نفت در قالب چهار طرح برای جمع‌آوری گاز‌های غرب و شرق کارون از سوی شرکت پالایش بیدبلند خلیج‌فارس، شرکت هویزه خلیج‌فارس، ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ و شرکت پتروشیمی مارون در حال اجراست تا از سوزاندن گاز‌هایی که در دهه‌های پیش سوزانده می‌شد، جلوگیری شود.

وی اظهار کرد: حداکثر تا سه سال آینده در مجموع یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعب از گاز‌های همراه شرق و غرب کارون توسط صنعت پتروشیمی جمع‌آوری می‌شود که گاز متان آن به شبکه سراسری تزریق و C ۲+ آن خوراک پتروشیمی‌ها می‌شود.

شاهمیرزایی گفت: شرکت پتروشیمی به عنوان شرکت مادرتخصصی تا پایان این اتفاق در کنار هلدینگ‌ها خواهد بود. هلدینگ‌هایی که متعهد می‌شوند، باید به اندازه توان خود سرمایه‌گذاری کنند.

وی در پایان اضافه کرد: در حال حاضر مهمترین راهبرد صنعت پتروشیمی این است که به سمت تکمیل زنجیره ارزش برویم و این وابستگی در خام فروشی را به صفر برسانیم.

دیگر خبرها

  • مقایسه پوشش‌های بیمه شخص ثالث در شرکت‌های مختلف در سال ۱۴۰۳
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس رسمی شد(عکس)
  • شرکت‌های پتروشیمی بدهی خود را به شرکت گاز تسویه کنند
  • نامه سرپرست سازمان خصوصی‌سازی به تاج درباره پرسپولیس و استقلال
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • قراردادهای مهمی در صنعت نفت ایران در راه است
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گاز‌های همراه
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • ریسک‌های سیاسی بازرگانان پوشش داده می‌شود